Gil Scott-Heron


The revolution will not be televised. But perhaps twittered.

2 kommentarer

Under Musik

2 svar till “Gil Scott-Heron

 1. Hej!
  Jag arbetar som chefredaktör på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom två veckor).

  Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.

  Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra? Shoppingrundor, restaurangbesök, konserter, bussresor… Skriv om dina tankar och åsikter, recensera dina upplevelser! Skriv om saker som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!

  En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.

  Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
  MVH Nathalie

  • Hejhej och tack för förfrågan men nejnej jag är inte rätt person för detta eftersom a) jag reser lite nuförtiden och av shoppingrundor, bussresor och konserter är det bara de sistnämnda jag ägnar mig åt (fast alltför lite) [det må låta som om mitt liv är tråkigt, men det är precis tvärtom] b) jag har ont om tid, hinner knappt uppdatera denna blogg
   men lycka till med projektet, kan nog bli intressant, jag följer upp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s