Fever Ray — If I Had A Heart


Oj. Detta är ju om möjligt ännu lite mörkare och svårare än allt på ”Silent Shout”. De som söker solen får söka någon annanstans. Själv tycker jag detta fungerar riktigt bra just nu. Och videon: snygg och läskig. Som sig bör.

Annons

5 kommentarer

Under Musik

5 svar till “Fever Ray — If I Had A Heart

 1. Tomas

  ..och den finns fanimej på Spotify redan! Mystiskt tidigt…

 2. eff

  Verkar ändå vettigt. Om de hade streamat hela via ex. Myspace hade det säkert inneburit att Rupert Murdoch fått sälja Dreijers barn till högstbjudande enligt någon slags Newscorp-doktrin som skrivits in i Myspace EULA på lagvrängska.

  Spotify har sannolikt en något mindre drakonisk inställning till det hela.

  • Eff: He-he, du har en klar poäng där. Murdoch ska man hålla sig borta från, även om det förstås är i princip omöjligt.
   Upptäckte så att Familjens remix på ”If I Had a Heart” är riktigt vass. Finns på http://www.myspace.com/feverray. Ja, FB-remixen är inte dum heller, men skulle faktiskt kunna vara lite ondare och sjukare.

 3. eff

  Jag tycker Fuck Buttons-remixen är en gäspning, grymt besviken faktiskt. De hade gott kunnat vrida till allt fem varv till och hällt ännu mer mineralvatten i elektroniken. När jag hörde basdunket första gången tänkte jag DJ Ötzi. Det är ju inte så illa förstås, men ändå blekt.

  Familjens påminner om Boards of Canada. Jag gillade den ganska mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s